Finale-avond wintercompetitie

Verslag finale-avond wintercompetitie 2016-2017 op 15 juni 2017

Op donderdag 15 juni 2017 werden de finalepartijen gespeeld van de wintercompetitie 2016 – 2017. Voor het librespel hadden zich geplaatst  Jan Wesselink, Jorg Pol, Wim Huisman en Bernie de Hoop.

Logisch dat in deze finale drie ‘biljartinstructeurs’ stonden. De partij Bernie – Jan eindigde in het voordeel van Bernie met een gemiddelde van 1.18!

Hierna kwamen Wim en Jorg tegenover elkaar te staan. Hier trok Wim aan het langste eind.De troostfinale werd gewonnen door Jan. Hij eindigde de partij met een serie van 11. Librekampioen werd Wim, hij won makkelijk van Bernie.

In de bandstootfinale stonden Paul Hertog, Henk Bos, Fred Kuikman en Henk Wesselink.

Paul Hertog won redelijk eenvoudig van Henk Wesselink. Hierna won Henk Bos in de barrage van Fred Kuikman.De troostfinale in deze spelsoort werd gewonnen door Henk Wesselink.

De andere Henk kon zich na de laatste partij laten feliciteren als kampioen bandstoten.

Tot slot de driebandenfinale. Hiervoor hadden zich geplaatst Bertus de Groot, Alex Beeking, Wim Gerritse en Willem van der Slik. De laatste nam de plaatst in van Willem Ploeger.

Alex Beeking verloor met afstand van Wim Gerritse, en Willem van de Slik werd in de barrage verslagen door Bertus de Groot.

Willem van de Slik won van Alex Beeking in de ‘kleine’ finale.

De echte finale werd, dankzij een paar zwijntjes, gewonnen door driebandenkoning Bertus de Groot.

Na de finalepartijen werden alle finalisten gefeliciteerd door Marga en Anja.

De spelers kregen een herdenkingsprijsje die traditiegetrouw door Henk Bos gemaakt waren.

De voorzitter nam ook de gelegenheid te baat om de biljartinstructeurs te bedanken voor hun inzet om andere leden hun biljartinzicht te verbeteren. Een mooi initiatief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *