Tien over rood toernooi Centraal Beheer Apeldoorn

De biljartvereniging Centraal Beheer houdt traditiegetrouw in de maand april haar 10 over rood toernooi.Plaats van handeling is de Sequoia Lodge op laag 2 van het Logistieke gebouw aan de Laan van Malkenschoten 20. De voorrondes zijn op maandag 8, woensdag 10 en donderdag 11 april 2018. De finaleavond is vrijdag 12 april. De partijen starten altijd om 19.30 uur. De Sequoia Loge is open vanaf 19.00 uur.

Voor de finalisten liggen er aantrekkelijke prijzen klaar. Daarbij is er iedere avond voor alle aanwezigen een verloting met veel leuke prijzen.

Aanmelden kan tot 23 maart 2019.

via mail bij : anja.roemer@kpnmail.nl

Belangrijk is dan het telefoonnummer te vermelden en de voorkeursdatum waarop de voorrondes gespeeld kunnen worden.

Inschrijving staat open voor alle belangstellenden. Het inschrijfgeld is voor CB’ers slechts € 2,50 en voor niet CB’ers € 5,00 en moet op de avond van de voorwedstrijden betaald worden.Het maximaal aantal deelnemers per avond is 40. Dus reageer snel want vol = vol.